Korte omschrijving

Deelnemen aan de Kuukse Kwis kan alleen als team uit Cuijk met de bijbehorende kerkdorpen. De feestelijke inschrijfmiddag is in Tapperij Kansa aan de Kerkstraat 7 op zondagmiddag 24 september 2023 tussen 15:00 uur en 17:00 uur. Het kwisboek met antwoordenboek wordt in Tapperij Kansas op zaterdag 18 november tussen 18:00 en 18:30 uur overhandigd na inlevering van het bewijs van inschrijving. Nadat u de vragen hebt beantwoord moet dit antwoordenboek tussen 23:00 en 23:15 uur daar weer ingeleverd worden. Op vrijdag 8 december zal de feestelijke prijsuitreiking plaatsvinden in Dans- en Partycentrum Verhoeven aan de Stationsstraat 33.

Prijzengeld bedraagt € 150,- voor de winnaars, € 100,- voor de tweede plaats en € 50,- voor de derde plaats.

Er wordt jaarlijks een donatie van € 500,00 door de organisatie gedaan aan een goed doel in Cuijk. Dit goede doel wordt bepaald door de deelnemers. Er wordt door de organisatie een aantal suggesties gedaan. Elk team vinkt aan welk goed doel volgens hen deze cheque moet krijgen. Het goede doel met de meeste voorkeurstemmen kan op 8 december de cheque in ontvangst nemen.

Klik hier voor meer details over deelname aan de Kuukse Kwis.

Klik hier voor de uitslag van 2022

Klik hier voor de uitslag van 2020

Klik hier voor de foto galerij 2019

Klik hier voor de foto galerij 2017.

Time Laps video van de inschrijfmiddag 2018

 

De vragen

Het vragenboek bestaat uit 12 hoofdstukken. Niet alleen over wetenswaardigheden over Cuijk van nu of toen, maar ook algemene vragen zullen in het vragenboek staan. Hierdoor is het voor iedereen leuk en toegankelijk om er aan deel te nemen. Alle middelen zijn toegestaan om aan de antwoorden te komen. Enkele team leden zullen ook tijdens de quizavond op pad moeten voor een geheime opdracht. Door in te schrijven op de inschrijfmiddag ontvang je een Joker, waarmee je extra punten kunt verdienen op de quizavond. Al met al een leuke interactieve avond waar je veel dorpsgenoten zult ontmoeten en leren kennen. Op vrijdag 8 december 2023 zal er vanaf 20:30 uur een feestelijke prijsuitreiking plaatsvinden in Zaal Verhoeven aan de Stationsstraat 33 in Cuijk. Deze avond zal muzikaal opgeleukt worden. Na de Kuukse Kwis kan men heerlijk nagenieten en is iedereen weer wat wijzer!

De Quiz voor iedereen en héél Cuijk!


Volg onze Facebook pagina, wellicht helpt het je bij de Kuukse Kwis....

Organisatie Kuukse Kwis

Stationsstraat 33
5431 CB  Cuijk
E: kuuksekwis@gmail.com
Bank: NL25.RABO.0316.2280.44 t.n.v. De Dorpskwis

Organisatie:
Wouter van Raffen, Corrie Giesbers, Arjan Broekmans, Elize van den Berg, Hans Verhoeven en Regy van der Laan. (Pieter Smits niet op foto).

Inschrijfmiddag 2021