Welkom

Korte omschrijving

In deze tijd worden er veel evenementen en activiteiten afgelast door de corona maatregelen. Helaas kan de Kuukse Kwis ook niet georganiseerd worden in zijn oorspronkelijke opzet waarbij grote groepen mensen bijeenkomen. De organisatie heeft nu een speciale 'Blief Tuus' editie ontwikkeld. Een coronaproef editie die dicht bij de oorspronkelijke structuur staat. Deelnemen aan de Kuukse Kwis kan nu met kleinere teams uit Cuijk met de bijbehorende kerkdorpen, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. De inschrijving start op zondag 27 september 2020 vanaf 14:00 uur en eindigt op zondagavond 8 november om 22:00 uur. U kunt zich inschrijven middels de inschrijfpagina op deze website. Het kwisboek krijgt u op een USB-stick op 14 november overhandigd in De Kansas na inlevering van het bewijs van inschrijving. Dit bewijs van inschrijving ontvangt u per post na inschrijving en betaling van het inschrijfgeld. Dit bedraagt nu € 10,- per team. Op de USB-stick staat verdere uitleg.  De USB-Stick hoeft na afloop niet ingeleverd te worden. Het beantwoorden van de vragen gaat dit jaar op tijd. Nadat u de vragen hebt beantwoord moet u het 'kwisboek' z.s.m. 'inleveren'. Om 23:30 uur sluit de mogelijkheid tot inleveren. De uitslag wordt 5 december op gepaste wijze bekend gemaakt. De prijswinnaars worden na het corona tijdperk (half februari) nog uitgenodigd om naar de Kansas te komen om hun wisselbeker in ontvangst te nemen. Naast de top 3 worden er ook prijzen beschikbaar gesteld door enkele van de Vrienden van de Kuukse Kwis voor andere plaatsen zoals de 11e, 22ste, 33ste en 44ste. 
Danscentrum Verhoeven: Cadeaubon van € 50,- / Industry Bioscoop: 2 X 2 Bioscoopbonden / Liberty Yoga: Priveles voor 2 personen incl. yoga matjes.

Kijk hier voor de deelnemende teams aan de 'Blief Tuus' editie van de Kuukse Kwis.

Prijzengeld bedraagt € 100,- voor de winnaars, € 75,- voor de tweede plaats en € 50,- voor de derde plaats.  Er wordt jaarlijks een donatie van € 500,00 door de organisatie gedaan aan een goed doel in Cuijk. Dit jaar De Voedselbank.

Klik hier voor het Antwoordenboek van 2020

Klik hier voor de uitslag van 2020

Klik hier voor de foto galerij 2019

Klik hier voor de foto galerij 2017.

Time Laps video van de inschrijfmiddag 2018

De vragen

Het vragenboek bestaat uit verschillende hoofdstukken. Niet alleen over wetenswaardigheden van Cuijk met zijn bijbehorende kerkdorpen van nu of toen, maar ook algemene vragen zullen in het vragenboek staan. Hierdoor is het voor iedereen leuk en toegankelijk om er aan deel te nemen. Alle middelen zijn toegestaan om aan de antwoorden te komen. Team leden gaan dit jaar niet op pad en er is dit jaar geen geheime opdracht. Door in te schrijven voor 11 oktober ontvang je een Joker, waarmee je extra punten kunt verdienen op de quizavond. Al bij al een leuke interactieve avond in een kleinere huiselijk kring als wat u gewend bent. Na de Kuukse Kwis kan men heerlijk nagenieten en is iedereen weer wat wijzer!

De Quiz voor iedereen en héél Cuijk!

 
Volg onze Facebook pagina, wellicht helpt het je bij de Kuukse Kwis....

 

Organisatie Kuukse Kwis

Stationsstraat 33
5431 CB  Cuijk
T: 0485/39.38.39
E: kuuksekwis@gmail.com
Bank: NL25.RABO.0316.2280.44 t.n.v. De Dorpskwis

Organisatie:
Regy van der Laan, Wouter van Raffen, Arjan Broekmans, Hans Verhoeven, Elize van den Berg, Corrie Giesbers, Cees Kaaij en Pieter Smits.